Vi stifter ditt AS gratis

Vi ønsker å gjøre stiftelsen av ditt nye aksjeselskap så rask, enkel og trygg som mulig.

For kun 2990,- eks. mva. Registrerer vi ditt AS på en trygg og effektiv måte.
Dersom du fyller ut skjemaet og velger Vangdal Regnskap som regnskapsfører stifter vi ditt selskap gratis.

Alt du trenger for å komme i gang med ditt AS enkelt, trygt og raskt

Våre tjenester

Vi hjelper med alt du trenger for å starte AS på ett sted. Vi har hjulpet små og store bedrifter med regnskap og økonomi i over 30 år, og har stor kompetanse og erfaring innenfor bedriftsetablering.

Hjelp underveis

Våre rådgivere står klare til å bistå dersom du har spørsmål som dukker opp underveis. Enten det gjelder det praktiske rundt oppstart, råd eller prosessen.

Spar tid og penger

Vi sørger for at stiftelsen går så raskt og smertefritt som mulig slik at du kan bruke tiden din på det du er god på. Du sparer både tid og penger ved å benytte vår tjeneste.

Hvordan stifter jeg mitt AS?

Du starter ditt AS raskt og enkelt ved å fylle ut vårt online skjema. Velger du Vangdal Regnskap som regnskapsfører stifter vi ditt selskap gratis. Du må ha 30 000,- til kapital for å starte AS.

Føler du deg klar til å starte ditt AS?

Hva er kravene for å etablere Aksjeselskap?

For å stifte selskap må du være over 18 år og ha et personnummer eller D-nummer for utenlandske borgere. Du må også ha en gyldig gateadresse i Norge. Les mer om kravene på siden vår med spørsmål og svar.

Visste du at vi også tilbyr nettside?

Vi vet at det er mye å tenke på når man starter Aksjeselskap og ønsker å gi deg én ting mindre å tenke på. Vårt eget digitalbyrå Blink Marked har lang erfaring med nettsidedesign, og hjelper deg mer enn gjerne. Våre nettsider leveres ferdig søkemotoroptimalisert, helt klar til bruk. Vi har konkurransedyktige priser og tilpasser websiden etter din bedrifts behov.

Har du allerede startet ditt AS? Gratulerer! Vi ønsker deg lykke til videre med ditt nye selskap og håper du når langt. Du trenger kanskje likevel en nettside. Kontakt oss da, så tar vi et møte.

Start ditt gründereventyr i dag!

Føler du deg klar til å starte ditt AS? Fyll ut skjemaet.

Related Posts