Så enkelt starter du AS

Så enkelt starter du Aksjeselskap

Vurderer du å starte aksjeselskap, men tenker at det er en lang, komplisert og tidkrevende prosess? Vi hjelper deg med å starte AS raskt og trygt. Se hvor enkelt det kan gjøres i videoen under og start ditt AS i dag.

Starteaksjeselskap.no ble startet for å gjøre stiftelsen av ditt nye selskap så rask, enkel og trygg som mulig. Vi vet at dette er en omfattende oppgave fordi vi er gründere som har gått gjennom akkurat den samme prosessen som deg.

Derfor har vi laget en tjeneste som gjør oppstarten enkel slik at du kan fokusere på driften av ditt nye firma.

Vi tar deg gjennom prosessen på en enkel måte.

Les også: 6 tips før du starter egen bedrift

Slik starter du aksjeselskap

Gå inn på starteaksjeselskap.no og trykk på Starte AS i øverste kolonne. Ha klart selskapets kapital, informasjon og formål før du setter i gang, så går prosessen enda raskere.

Fyll ut skjemaet

Fyll ut skjemaet. Dersom du velger Vangdal Regnskap som regnskapsfører stifter vi ditt selskap gratis! Dette gjelder kun ved kapitalinnskudd, og du må selv dekke minimum aksjekapital på kr. 30.000 og gebyret fra Brønnøysundregisteret.

Aksjeselskap_AS
Send inn skjema

Når du har fylt ut skjemaet trykker du «Send inn». Du har nå tatt første steg. Gratulerer! Våre eksperter tar seg av resten av jobben mens du tar deg av driften av ditt nye selskap.

Aksjeselskap_AS

Raskt, trygt og enkelt!

Har du spørsmål kan du kontakte oss på telefon 41 700 700 eller epost kontakt@vangdalregnskap.no og snakke med en av våre eksperter. Ellers finner du kanskje svar på det du lurer på under vanlige spørsmål og svar. Lykke til! Vi er her for deg når du trenger det!

Aksjeselskap_AS

Related Posts