Om oss

En enklere måte å starte as

 Starteaksjeselskap.no ble startet for å gjøre stiftelsen av ditt nye selskap så rask, enkel og trygg som mulig. Det å starte AS kan være en komplisert og lang prosess. Vi vet dette fordi vi er selv gründere og har gått gjennom akkurat den samme prosessen som deg.

Derfor har vi laget en tjeneste som gjør oppstarten enkel, så du kan fokusere på driften av ditt nye firma. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt online skjema, så tar vi oss av resten av arbeidet!

Gratis AS-stiftelse

Starteaksjeselskap.no ble startet av gründerne bak Vangdal Regnskap AS. Vi er i dag et av Norges ledende regnskapsbyråer med kontinuerlig fokus på digitale og skybaserte løsninger. Vi har hjulpet både små og store bedrifter med regnskap og økonomi i over 30 år, og har opparbeidet oss stor kompetanse og erfaring innenfor bedriftsetablering.

*Om du velger Vangdal Regnskap som din regnskapsfører stifter vi ditt AS gratis (ordinærpris 2990,-).**

*Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer.
**Gjelder kun ved kapitalinnskudd.

Hvorfor velge aksjeselskap for din bedrift?

Et aksjeselskap er den vanligste formen for selskap dersom man har flere involverte og ikke vil risikere egen økonomi. Fordelen med et AS er at man her kan ansette seg selv (og andre) på lik linje med alle andre arbeidstakere i Norge og det er selskapet og ikke en personlig som er ansvarlig for økonomien.

Det finnes også andre samfunnsmessige goder, som rett til arbeidsledighetstrygd dersom selskapet går konkurs og bedre rettigheter for sykepenger. I tillegg kan man her la overskuddet ligge i firmaet, og unngå at man må betale personlig skatt av det.

Lurer du på noe?

Legg igjen kontaktinformasjonen din i skjemaet, så tar en av våre AS-eksperter kontakt for å svare på dine spørsmål.

41 700 700