Stiftelse og nettside på ett og samme sted!

Derfor trenger din nyoppstartede bedrift egen nettside

Visste du at 9 av 10 kvalitetssjekker på nett før de handler en vare eller tjeneste i dag? Digital synlighet og tilstedeværelse har aldri vært viktigere. Som nyoppstartet bedrift bør man opparbeide seg en kundeliste så fort som mulig, for å komme i gang med driften. Med en velfungerende webside er du tilstede der hvor kunden er. Det kan bety mye for om bedriften lykkes eller ikke.

Vårt eget digitalbyrå Blink Marked leverer fiks ferdige nettsider for små og store bedrifter – så har du én ting mindre å tenke på!

Hvorfor velge oss?

Vi vet at det er mye å tenke på når man starter AS. Derfor ønsker vi å gi deg én mindre ting å tenke på. Vårt eget digitalbyrå Blink Marked har lang erfaring med nettsidedesign, og hjelper deg mer enn gjerne. Våre nettsider leveres ferdig søkemotoroptimalisert, helt klar til bruk. Vi har konkurransedyktige priser og tilpasser websiden etter din bedrifts behov. 

Konkurransedyktige pakkepriser – ingen skjulte kostnader

Vi opererer med tre pakkepriser på nettsider, avhengig av ønsket størrelse og funksjon. Nettsidene leveres fiks ferdig og klar til bruk, ferdig søkemotoroptimalisert og linket til sosiale medier. Du betaler en engangssum for nettsiden – ingen skjulte kostnader.

Fiks ferdig nettside

Vi leverer ferdig produkt klar til bruk.

Konkurransedyktige priser

Våre pakkepriser er konkurransedyktige og gir forutsigbarhet,

Responsivt design

Våre nettsider er responsiv på ulike skjermstørrelser.

Søkemotoroptimalisert

Våre nettsider leveres ferdig søkemotoroptimalisert.

Få pristilbud på nettside!

Legg igjen kontaktinformasjonen din i skjemaet, og Blink Marked vil kontakte deg. 

417 00 687